Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

slavex

21. 2. 2011 20:01
Finále . . . . . . . . . . ? ! ? !

Finále celé této grotesky mi připomínalo scénku z Mrazíka kde si Ivánek s ježibabou nemohli ujednotit na kterou stranu bude chaloupka otočená, otázkou zůstává kdo byl v tomto Ivánek a kdo ježibaba ? ? ? R^

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

21. 2. 2011 19:35
Vysvětlím ti jednoduše, co by nastalo,

kdyby doktoři neudělali, to co udělali. Noví doktoři by už nemířili do našich nemocnic, ale šli by odsud pryč rovnou. Znám jich docela dost co to udělali. Takže by "exitus" sice nenastal hned, jak slibovali, ale postupně by k němu došlo.

0 0
možnosti
B

buta

21. 2. 2011 19:47
Re: Vysvětlím ti jednoduše, co by nastalo,

Ale oni mladí vfše velmi prožívali - hlavně studenti - a na facebooku převažoval názor, že tady nenastoupí. Jistě postupně ti hotoví lepší odejdou taky, Německo od 1.1.2012 potřebuje 10 tisíc doktorů kvůli zákazu nepřetržité práce z EU - v květnu je zde náborový veletrh . Tak teď nastoupí a v klidu si připraví místo venku, opráší řeč. A 1.1.2013 začne pltit zákaz práce delší než 12 hodin i v ČR - a bude mazec- tentokrát bez jakéhokoliv řešení.......

0 0
možnosti
B

buta

21. 2. 2011 19:23
Bělorusko, Barma, ČR

- teď po vyhazovu Engela ještě 20 let domácí vězení, vládnoucí junta přece musí s odbory zatočit, ne ?

0 0
možnosti
E

EasyR1.4

21. 2. 2011 19:55
Re: Bělorusko, Barma, ČR

Hehe, jste komický, když stavíte odbory do jedné řady s demokratickými hnutími v diktaturách. Zřejmě jste zapomněl, že odbory tady vesele 40 let s jednou takovou diktaturou kolaborovaly a i dnes se chovají arogantně, násilně a z pozice síly...

0 0
možnosti
B

buta

21. 2. 2011 19:17
Dnes otevřeli předražený pavilon v Kladně

- ale lékaři do něj nejsou - jen přístroje stály 150 milionů víc,než jsou katalogové ceny . Nic se neděje, nikdo neprotestuje. Stát chce rušit 10 tisíc lůžek a nadbytečné nemocnice - a ředitel Motola sotva dostavil za 5 miliard dětský pavilon (o 2 miliardyx předražený) chce začít stavět další a hotel k tomu za 3,5 miliard. V Mladé Boleslavi Rath chce postavit za 500 milionů taky pavilon, vyhrála firma o jednom člověkovi bez sídla, bez telefonu. Dnes Heger řekl, že moderní léčba nebude pro každého, není dost lékařů, není dost peněz. Mafie nám věší bulíky na nos , Bárta zastavil investice, ušetřil 10 miliard za 3 měsíce. Proč Heger nezastavil okamžitě všechny investice, když je nadbytek lůžek ??? Mafie,mafie vládne této zemi.

0 0
možnosti
MB

MacX

21. 2. 2011 19:44
Re: Dnes otevřeli předražený pavilon v Kladně

To máte marné, to autor blogu není schopen pobrat, to mu ve zprávách neřekli. Okrádaný, který velebí své zloděje, to je ideální volič.

0 0
možnosti
FE

felia

21. 2. 2011 18:59
Lékaři si neváží svých pacientů

Když jsou peníze daňových poplatníků filtrovány přes jakousi pojišťovní výdejnu, ztrácí doktoři svůj vztah k pacientům. Nechovájí se k nim s úctou poskytovatele služby k zákazníkovi. Už v průběhu studia získávají budoucí lékaři pocit nadřazenosti, vznešenosti a bohorovnosti. Ke zvyšování svého blahobytu použije mnohý nemocniční doktor každou cestu. Proto v nemocnicích bují korupční prostředí. Každý z nás zná případy, kdy doktoři berou od pacientů dary i finanční odměny za přednostní operaci. Doktoři bezostyšně oblékají trička farmaceutických firem a jezdí na sympózia placená výrobci léčiv. Přístup doktorů i ředitelů nemocnic k proběhlé vyděračské akci svědčí o pokleslé morálce těch, kteří si dali za úkol péči o naše zdraví

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

21. 2. 2011 19:04
Re: Lékaři si neváží svých pacientů

Proč by si vážili pacientů, mají své jisté bez ohledu na kvalitu odváděné péče.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

21. 2. 2011 18:41
Omyl, prohráli plátci zdravotní daně.

Lékaři bohužel vyhráli, vláda ukázala, že na žádné reformy nemá, a plátci zdravotního pojištění (daně) dostanou za stejný peníz mizernější služby. Už teď pan Heger omluvně tvrdí, že nebude na údržbu, zdravotní materiál a vůbec stav zdravotnictví se zhorší díky penězům, které spotřebují lékaři. Od toho máme pravicovou vládu? Žádné úspory se konat nebudou, protože tato vláda opravdu šetřit nedokáže. Jediné, co umí, je zvyšování daní všem. Překotné stahování výpovědí lékaři jen svědčí o tom, že kdyby vláda měla pevnější nervy, mohla jednoznačně zvítězit. Takto se jen odkopala ve svém alibismu. Škoda.

PS Kopat do pana Engela, i když je mi krajně nesympatický, není vůbec pěkné. Alespoň tento pán dokázal, že vláda rozumí jen tvrdému tlaku. Jak poučné pro nás daňové plátce. Je třeba se podle toho zařídit.

0 0
možnosti
H

hňup

21. 2. 2011 20:45
Re: Omyl, prohráli plátci zdravotní daně.

bojoval s vládou a vyhrožoval pacientům.  to se ti líbí ? když máš rozum v hlavě, stačí málo, tak bez toho, že čteš co píšou noviny, musíš bejt vůči doktorům vostražitej. zvláš

zvlášť když řekne, že má 140-150 hodin měsíčně navíc a má za to + 8 000 kč. takovej člověk je buď lhář, nebo hlupák ! možná obojí. a má titul MUDr. !

0 0
možnosti
MVK

aadler

21. 2. 2011 18:18
Pane Koucky, mate pravdu,

ze na zacatku byl lid lekarum priznive naklonen, protoze se tesil, ze bude sranda a nedostanou stejne nic. Kdyz zacli ti odpovedni propadat panice, situace se obratila, ale pricinou nebyly argumenty lekaru, ale masivni medialni kampan. Goebbelsovsky ladene clanky, vyzdobene co nejodpudivejsimi fotografiemi, a pod nimi diskuse, ve kterych se to hemzilo namezdnymi diskutery, kterym byla tolerovana kazda mira hulvatstvi. Profesionalne bezchybna kampan slavila uspech, i kdyz teprve za nejaky cas se uvidi, do jake miry se tomu da rikat uspech. Odnesou to ti, kteri se nechali obalamutit, a zpusobene skody budou velmi dlouhodobe.

0 0
možnosti
IV

Hell2

21. 2. 2011 18:08
Karma

A jen poznámečka. Na tom úřadu práce by se bývali páni lékaři moc dlouho neořáli, a to ze dvou důvodů.

1) Úřad práce by jim jistě nabídl volné místo dle jejich kvalifikace, protože by jich byly mraky. A v takovém případě nezaměstnaný odmítnout nesmí, pokud nechce být vyřazen z evidence a ztratit podporu.

2) Většina těch "chudáků s 50-ti tisícovými plata splácí půjčky a hypotéky. Již první splátky by je dozajista přivedly k rozumu.

Škoda, že vláda ztratila nervy.

0 0
možnosti
V

villík

21. 2. 2011 18:01
Mouřenín své dílo vykonal a může jít......

0 0
možnosti
P

peena2

21. 2. 2011 17:45
Slyšel jsem, že Voleman dostal pracovní nabídku,

zajímal se o něj jeden masokombinát, jako řezník by si vydělal víc, než Kubek onehdy ukazoval na svých letáčcích, že mají doktoři ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.