Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dzoko

21. 2. 2011 23:29
Vy jste to asi trochu nepochopil???

Tady nedošlo k žádné remíze. Výsledek je jasný. Stát ustoupil a přidal doktorům naše peníze, tedy peníze daňových poplatníků a ještě tvrdí, že ne. Výhra je jednoznačně na straně doktorů, protože dostali zvýšení platu o částku ve výši 1,5x měsíční mzdy ženy v supermarketu na pokladně, to je ostuda, v době kdy si všichni utahujeme a přesto jim to platíme z našich kapes. Jestli se jeden pan Engel po takové akci vrátí nebo ne na tom nic nemění, protože nějakých deset doktorů ze 4000, o tom nemá cenu ani přemýšlet a rovněž tak na tom nic nemění nevhodné heslo, které ovšem nezvolili doktoři, ale PR agentura, nicméně taky za naše peníze, protože jak všichni víme, peníze se neberou ze vzduchu, ty musí někdo vycvaknout.Rv

0 0
možnosti
TF

231

22. 2. 2011 10:01
Re: Vy jste to asi trochu nepochopil???

Peníze se neberou ve zvduchu, ale mění majitele. Když je dostane doktor ve výplatě tak jsou již jeho a může si snima dělat co chce. Třeba je dát na přispěvkách LOKu. Pak se stává jejich majtielem LOK, a protože to jsou peníze jeho (nokoliv Vaše, nebo naše, nebo moje) tak jimi klidně zase může zaplatit PR agenturu.

0 0
možnosti
K-MN2

Kubrt - milovník nálevu 2

21. 2. 2011 23:16
U dr. Engela

bych to spíš než na rakouskou nemocnici viděl na kancl někde na republikové odborové centrále + stranickou šálu. Co se týče nějakého vítěze - nevítěze, tak největším je asi agentura ex-mluvčího J. Hrabovského ......

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

21. 2. 2011 23:16
Pravicové blogery můžeme zde na iDnes přehazovat vidlemi

, proto je jasné, že ta jejich úroveň nemůže být nijak zvlášť vysoká. To dokládá i tento článek.

0 0
možnosti
K-MN2

Kubrt - milovník nálevu 2

21. 2. 2011 23:19
Re: Pravicové blogery můžeme zde na iDnes přehazovat vidlemi

Jestli to nebude i tím, že levicový bloger má možná problém vypotit vůbec něco, čest vyjímkám .... takže proto je nelze přehazovat vidlemi ....;-)

0 0
možnosti
IV

Hell2

21. 2. 2011 22:16
Škoda

Karma. A jen poznámečka. Na tom úřadu práce by se bývali páni lékaři moc neohřáli, a to ze dvou důvodů.

1) Uřad práce by jim jistě nabídl volné pracovní místo dle jejich kvalifikace, protože by jich byly mraky. A v takovém případě nezaměstnaný odmítnout nemůže. Byl by totiž vyřazen z evidence a ztratil by podporu.

2) Většina těch "chudáků" s 50-ti tisícovými platy splácí půjčky a hypotéky. Již první  splátky by je dozajista přivedly k rozumu.

Škoda, že bvláda tak brzy ztratila nervy.

0 0
možnosti
XX

xaeris

21. 2. 2011 22:30
Re: Škoda

Fakt malér, že vláda ztratila nervy tak brzy.Jak to teď bude asi pro ty chudáčky papaláše nepříjemné, ulejvat miliony ze státního a nemít při tom nervy v pořádku, to se jim snad ani nevyplatí.O co snažší to měli ti před nimi, všichni ti Kočárníci, Grossové, Řebíčkové, Khunlové,Palasové a jejich podruzi, žádní "chudáci" doktorský se jim nastavěli na zadní a oni tak mohli v klidu a bez pocuchaných nervů zbohatnout navěky s naším a hlavně Vaším požehnáním.[>-]Rv  

0 0
možnosti
K

Kozel_

21. 2. 2011 21:41
Nebyl bych sentimentální

Ten pán se nyní snaží vypadat jako "charakter", který blaho ostatních vidí přednější než svoji prohru. Ano, protistrana, resp. její militantnější křídlo, či spíš lidé, co věc neřešili, ale chtějí na ní profitovat (takových partají je více, minimálně 2), vsadili na jednu kartu. Že doktorům budou bližší jejich zvýšené platy než to, že jejich hlavní řečník "to odskáče". Tuhle techniku skvěle ovládají Rusové, rozdělit nepřítele, s někým z nich se spřátelit, aby podrazil druhého. Pokud šlo téhle části lékařů odborářů šlo o prachy - a ne pacienty- tak je logické, že jim půjde o vlastní prachy víc než o jednoho Engela. Byla i dobrá taktika přijmout zpět Volemana, zatímco Engela ne. Záminka vypadá průhledná, byl přijat jiný lékař(/ka).

Jenže vůči Engelovi mám málo sentimentu. I on bojoval za své peníze, ve skupině. Tím, že zorganizoval akci, tak ohrozil životy a zdraví řady lidí, zvl. nemocných, ale zčásti všech občanů této země. Tvrdé vydírání, podraz vůči společnosti.

0 0
možnosti
K

Kozel_

21. 2. 2011 21:47
Re: Nebyl bych sentimentální

Doktorům se mění platy jen zvolna, nebyl důvod k žádné náhlé akci. Kdo jde na doktora, tak přece ví, kolik v nemocnici bude brát. A 50 tis. není vážně tak málo, komu nestačí, může jít dělat obvodního lékaře za 120 tisíc od vzp a 5 hodin ordinace denně, bez jakýchkoli služeb. Z tohoto pohledu tedy znovu opakuji, nebyl žádný důvod k náhlé akci, jakou by třeba bylo jednorázové snížení platů.

Lékaři mají své studium zcela zdarma, sem nutno počítat i první roky po fakultě s mizerným platem. V zahraničí se ovšem studuje o 2 r déle, bez žádného platu, naopak si za studium platí.

Ohrozit zdraví a životy lidí je největší podraz, jakého se může lékař dopustit, navíc spojené s vydíráním. Plno lží kolem, např. jak je v Německu i jinde čekají, protože mají málo svých doktorů.

Takže podrazáka a vyděrače podrazili jiní, chápu podobně, jako když Rusové takhle jednají s kavkazskými teroristy. A co, Engela při jeho odbornosti jistě v Německu rádi přijmou, tisíce lékaře nevezmou, jednoho jistě ano!

0 0
možnosti
V

vitara

21. 2. 2011 21:29
Je třeba si nic nenalhávat

Když slyším o tunelářích,musím konstatovat,že tak minimálně 80% z nich jsou lidé spojení s KSČ a bývalým režimem.Jen oni měli veškeré kontakty potřebné k těmto praktikám. Proto mě fascinuje,když se věci nenazývají pravými jmény. Tunelují mimo jiné i doktoři,kteří posvěcují předražené nákupy zařízení do nemocnic a hrají mrtvé brouky.Proč se neozvou,když se dovědí,za kolik se přístroj má pořídit? Komu pak jde do kapsy asi ten rozdíl v ceně? Korupce se nevyhýbá ani zdravotnictví a lékařů samých.Co firmy obchodující s léky?Co exotické zájezdy lékařů?Pravidelné desátky za doporučení dohodnutých léčiv? To vše veřejnost ví a akcí DO se jasně ukázalo,o co lékařům jde.Ztratili kredit u veřejnosti! Pokud soukromník naštve své zákazníky,ihned to pozná na tržbách.Lidé u něj nenakupují nebo si jej neobjednají.Lékaři spoléhají na to,že jde o zdraví.Proto podporuji privatizce nemocnic.Strašení levice je liché,jelikož v soukromých nemocnicích vše funguje a tam vydírání ze strany lékřů nehrozí!

0 0
možnosti
XX

xaeris

21. 2. 2011 21:40
Re: Je třeba si nic nenalhávat

Člověče nešťastná, vy kdybyste byl na Titaniku, tak byste asi ještě po pás vodě křičel na kapitána, že káva na ranní snídani byla studená a servírka byla rozcuchaná.Copak Vám nedochází, vy privatizére, že zadlužovaná kocábka zvaná Czech Republic se potápí bez nejmenší naděje na záchranu před mezinárodními exekutory?A že jde jen o to, kolik si ještě stačí ti čeští Mubaraci u koryta nahrabat pod sebe, než včas zmizí navěky někde na Seychelách?

0 0
možnosti
A

amin

21. 2. 2011 21:13
V podstatě jsou 2 druhy pracujících

Ti co se živí prací a....odboráře

0 0
možnosti
VK

Cirkus Hulberto

21. 2. 2011 21:14
Re: V podstatě jsou 2 druhy pracujících

co ma spolecneho odborar s pracujicim ???

0 0
možnosti
XX

xaeris

21. 2. 2011 21:05
Pan doktor Engel především není OVCE, na rozdíl od nás

Dvacet let se tu beztrestně tuneluje, šmelí s národním majetkem a mizí miliardy za hranice, všechno se zdražuje a bude zdražovat.A pan doktor  Engel se dokázal čelem postavit těm mafiánům nahoře.Je mi úplně jedno, z jakých pohnutek a co tím sledoval, ALE on dal těm rychlokvašeným tunelářům najevo, že nejsme všuchni jen ustrašení a polsušní jako ovce.Na rozdíl od těch, kteří ho dokáží jen posměvačně nazvat jakýmsi padlým revolucionářem a staví se tak na stranu profláknutého hraní si na demokracii ve jménu blahobytného života našich papalášů.Hlupáku.

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

21. 2. 2011 21:03
Vy, že jste pravicově smýšlející člověk?

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

21. 2. 2011 21:07
Vy, že jste pravicově smýšlející člověk?

...To,  jakým stylem a s jakým zápalem píšete, z toho by soudruzi a jejich propaganda v minulých dobách, měli upřímnou radost. :-/

0 0
možnosti
H

hňup

21. 2. 2011 20:56
no,

hlavne , že si vy dvy od p spolu rozumíte....

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.