Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Kytickaa

22. 2. 2011 8:51
vzhled

Nechápu jak pan MUDr. Engel může jako doktor vypadat tak jak vypadá. Většinou televizi jen poslouchám, ale minulý týden jsem ho i zahlédla na obrazovce a zděsila jsem se po té, co otevřel ústa. To má být vzor péče o zdraví pro zbytek národa? Zuby ve stavu, že bych se styděla vůbec pusu otevřít a on mluví za všechny lékaře :-). To nemá ve svém LOK žádného hodného zubaře?

0 0
možnosti
R

Renard

22. 2. 2011 9:18
Re: vzhled

Tady nejde o vzhled, ale o inteligenci, která se Vám zjevně nedostává.

0 0
možnosti
JG

nápad

22. 2. 2011 8:43
Ach jo

Vážený pane, doktoři vyhráli a navíc ukázali správnou cestu všem ostatním, právem nespokojeným skupinám lidí, jak s touto vládou jednat. Ono šetřit a škrtat je asi nutné ale musí všichni. Vláda ztrácí miliardy na jedné straně a na druhé straně šetří v zdravotnictví na platech, bere rodinám s dětmi a podobně. Ale jich mocných se to netýká. To nedopadne dobře. A potom noviny na internetu zveřejňují podobné vymyšlené výzkumy jako to - že většina lidí, čechů, chce už spustit reformy aby se měli špatně! Kdo to asi zadal, že by vláda, která si dodává takovým zbabělým způosbem sebevědomí? Dělá umělý inage? To už tu vše za komunistů bylo. Jestlipak to není tím, že jsou ODS podobného ražení? Vy k nim samozřejmě patříte taky není pochyb. Závist, zlost, neschopnost něco dělat - to je ono to to plodí. Ne se poučit z dosažených úspěchů ale pomlouvat. Pište si co chcete ale oni dosáhli svého a Engel zasluhuje uznání!

0 0
možnosti
JN

Já král 1

22. 2. 2011 8:46
Re: Ach jo

Ano, dosáhli svého, bohužel. Tím, že vláda ustoupila, ukázala svou slabost. vyděračům se ustupovat nemá, s vyděrači se nemá ani jednat!!!

0 0
možnosti
S

snegon

22. 2. 2011 8:09
Často mě při čtení tak jednostranných článků napadá:

to snad musí být zaplacené. Přátelé mě ale ubezpečují, že tak neobjektivní lidé skutečně existují.

0 0
možnosti
JP

JVP

22. 2. 2011 9:44
Re: Často mě při čtení tak jednostranných článků napadá:

dle mého názoru je článek naprosto objektivní

0 0
možnosti

vodní želva

22. 2. 2011 7:46
Tohle je velká blbost.

Jakákoliv nemocnice toho Engela vezme, protože po jeho oboru je to, čemu se v ekonomice říká poptávka, takže opravdu do zahraničí nebude muset odejít. Že je to mrtvola s tím taky nesouhlasím. U lékařů evidentně vyhrál a pomohl jim, je možné, že jeho hhvězda teprve stoupá. Možná, že tohle je příčina těch žvástů, které tady čtu.  

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

22. 2. 2011 8:19
Re: Tohle je velká blbost.

obavam se, ze ZADNA politicka strana si nedovoli doktora engela vzit do svych rad ... a to proste proto, ze jeho popularita mezi volici je v soucasne dobe takova, ze hrozi realne nebezpeci, ze volic pri nejblizsich volbach si s engelem vytre rit, misto aby jej vhodil na patricna mista ... a to prosim pekne napric politickym spektrem. snad jenom hrstka komunistu se ho tady zastava, jinak jsou loktori jak ten povestny kul v plote ...

0 0
možnosti
BJ

Kresinka

22. 2. 2011 7:39
je opravdu zajímavé,

jak málo stačí k tomu, aby občané odsoudili něco, o čem ví čočku. Kdybychom méně řešili, o kolik mají doktoři mít víc peněz a víc o kolik méně jich mají kmotři V rozkrádat, bylo by nám asi líp.

0 0
možnosti
JT

JuraT

22. 2. 2011 8:12
Re: je opravdu zajímavé,

R^

0 0
možnosti

martin013

22. 2. 2011 6:41
Mluvčí

A ježišmarjá.... Další mluvčí "lidí" a "společnosti". Mluvte laskavě za sebe. Je to mnohem těžší, než se schovávat za beztvarou masu.

0 0
možnosti
SH

Nemesiss

22. 2. 2011 1:35
...nemáte v nadpise chybu...??...více by se hodilo ...

..."PODLÝ revolucionář"...:-)

0 0
možnosti
XX

xaeris

22. 2. 2011 6:36
Re: ...nemáte v nadpise chybu...??...více by se hodilo ...

Proč ta skormnost, občane?Český lid přece v historii už dokázal zatočit tvrdě a zabijácky zatočit s těmi, kteří byli vrchností označeni za škůdce.Co kdybyste třeba zase napsal petici, tak jako je psali občané rozhořčení jako vy v padesátých letech, že Engel patří na šibenici, víte jaký by jste byl udatný hrdina  pro chátru i pro vrchnost zároveň?  

0 0
možnosti
M

martin.plus

22. 2. 2011 0:35
ano otázka cíle..

Správně píšete , že se lékaři pouze zaměřili na peníze... ANO! Bingo! Ale již jste se nazabýval na "čí" peníze!!! Povrchnost je čitelná... Doporučuji Vám stejně "pečlivou" anylýzu finančních ztrát zkrze politiku a její seriozní srovnání se "sobeckými" zájmi lékařů....Předem vám děkuji za zpracované téma a dokončení vašich myšlenek ...

0 0
možnosti
JV

Josef II

22. 2. 2011 0:00
Zakaz odboru by v tuto chvili prosel !

Ja nevim proc toho prave ted, v tuto chvili, vlada nevyuzije a nezmeni ustavu a nezakaze odborove hnuti ! Maji podporu, cely narod za nimi stoji, bylo by to popularni a populisticke rozhodnuti a parlamentem a senatem by to proslo bleskem. Evropy se take uz nemusime obavat, protoze nam pres. Klaus vyjednal vyjimku ze zakladnich prav. Kdyby si presto nekdo stezoval, tak bychom mohli formalne odbory ponechat, ale zbavit je vsech pravomoci a zakazat stavky - tak jak to bylo v ROH za socialismu. 

0 0
možnosti

vodní želva

22. 2. 2011 7:49
Re: Zakaz odboru by v tuto chvili prosel !

Můžete mi nějak seriózně vysvětlilt, jak může vláda změnit ústavu, případně jak vláda může zakázat odborové hnutí? Tyhle věci uměl velmi dobře Hitler a po něm i v omezené míře komunisti - to se odkazujete na ty pravé. 

0 0
možnosti
O

orca.killer

21. 2. 2011 23:51
zase jeden rumun co je prej pravicove smyslejici

;-D

0 0
možnosti